Flotte festlokaler i Nordsjælland

Hos Pangea har vi mange års erfaring i at afholde fester lige fra store og små bryllupper til konferencer, konfirmationer, barnedåb, firmajulefrokoster og meget andet. Det vigtigste for os er at opfylde dine ønsker og drømme til lige netop den fest, du vil holde.

Vi kan tilbyde nogle smukke lokaler, hvor indretningen er en skøn miks af skandinaviske og orientalske farver, hvilket skaber en unik og utraditionel stemning. Vores kreative team har formået at sammensætte materialer og møbler på den mest indbydende måde, som helt sikkert bidrage til noget særligt, uanset om du ønsker en storslået eller mere intim fest. Ydermere finder du festlokalerne i de skønneste omgivelser ned til Øresund, hvor grønne græsplæner og to store terrasser sørger for ren idyl.

Så leder du efter nogle festlokaler, der skiller sig ud og ikke ligner et traditionelt selskabslokale, så er du kommet til det rette sted. Er du nysgerrig efter at vide mere omkring dine muligheder hos os, så send en e-mail på info@pangeacph.dk