Hold bryllup i Nordsjælland

Med sin unikke placering lige ud til Øresund, naturskønne omgivelser og smukke lokaler med plads til 225 gæster er Pangea et oplagt sted at holde dit drømme bryllup.

Vi gør idéer til virkelighed og sætter en ære i at opfylde dine ønsker til det perfekte bryllup sammen med vores kreative team, der ligger inde med mange års erfaring.

Hvad enten du har planer om et lille intimt eller storslået bryllup med flere hundrede gæster kan vi sørge for en uforglemmelig dag. Vores lokaler er fleksible, og vi kan derfor tilbyde flere forskellige indretnings-løsninger.

Pangea ønsker at adskille sig fra det traditionelle og du finder en helt særlig stemning i vores selskabslokaler, der er en blanding af skandinavisk og orientalsk design. Alle materialer, møbler og ikke mindst farver er nøje udvalgte i bestræbelsen på at skabe helt unikke lokaler i Nordsjælland, som ikke findes magen til andre steder.

Så hvis du ønsker et bryllup, der vil blive husket for mere end talerne og den gode mad? Så hold dit bryllup i vores rustikke, men samtidig romantiske bryllupslokaler hos Pangea.

Er du nysgerrig efter at vide mere, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Send os en e-mail på info@pangeacph.dk